DESPRE ASOCIAȚIE

Suntem preocupați de identificarea de soluții și de utilizarea lor în activitățile dedicate copiilor de orice vârstă !

Asociația C.S.A.M.Olimpic (Clubul Sportiv de Arte Marțiale Olimpic) își propune să vină în întâmpinarea tuturor celor interesați cu soluții privind participarea, coordonarea, susținerea, dezvoltarea și extinderea activităților fizice și sportive pentru sănătate, educație și recreere.

Adresate copiilor și tinerilor, dar și adulților, organizația derulează activitățile de mișcare atât indoor cât și outdoor. Cu abordarea unor tematici adecvate activitățile pot avea și diferite amprente:  caracter interactiv, copil-părinte, incluziv, social, interdisciplinar, internațional.

Astfel aveți posibilitatea să optați ținând cont de următoarele:

1. Pentru organizațiile reprezentative ale părinților/unitățile de învățământ desfășurăm activități opționale, activități extrașcolare și extracuriculare;

2. Pentru organismele neguvernamentale de profil (cluburi sportive) implementăm în parteneriat proiecte;

3. Pentru instituțiile publice înscriem proiecte în vederea finanțării;

4. Deasemenea desfășurăm pentru cei interesași și alte genuri de activități cum ar fi: cursuri de inițiere karate pentru copii, excursii, spectacole demonstrative, etc.

Pentru toți cei care sunt interesați să afle mai multe despre soluțiile oferite de noi vă invităm să vă adresați astfel:

Trimiteți un e-mail, csamolimpic3@gmail.com, scrieți un mesajhttps://www.facebook.com/asociatiacsamlimpic/ cu subiectul “Solicitare ofertă”/“Propunere de colaborare”, sau sunați direct la nr. de telefon: 0723493916 .

Alte informații despre organizația CSAMOlimpic :

1. Mai multe date despre asociație CLIC AICI

2. Despre proiecte CLIC AICI

3. Despre parteneri CLIC AICI

4. Despre echipă CLIC AICI

Soluții Asociația CSAM Olimpic

2018

Organizația este localizată în Bucuresti, Sector 3, Str. Râmnicu Vâlcea Nr. 3 –  este implicată, de o bună perioadă de timp, în susținerea, dezvoltarea și extinderea soluțiilor de petrecere a timpului liber oferite comunității, pentru copiii din toate categoriile de vârstă, părinți și bunici. Printre activitățile de petrecere a timpului liber propunerea organizației noastre pune accent pe activitățile de mișcare cu tematici diferite, atât indoor cât și outdoor.

Proiectul intitulat “Domnul de Karate”, inițiativă dedicată în special copiilor, este derulat sub egida Asociației C.S.A.M.Olimpic în parteneriat cu Asociația România Multimedia – Centrul Cultural Educativ Virtual Internațional.

Proiectul are ca scop promovarea activităților pentru copii iar obiectivul general al proiectului este formarea unor obiceiuri de petrecere a timpului, în mod util și plăcut, prin implicarea copiilor în diverse activități (educative, culturale, sportive, sociale, civice, etc.) ca parte integrantă a modului de viață.

În anul 2018, organizația își propune să continue implicarea și pe alte direcții de acțiune, ce vizează domeniile Sport și Tineret:

– scriere de proiecte în vederea obținerii de finanțare din surse diferite (public, privat);

– procedură de bugetare participativă – CLIC AICI;

– cooperare interinstituțională;

– dialog structurat;

– implicare proactivă;

– inițiativă locală;

– activități consacrate.

Organizația își concentrează acțiunile pilot, în mod particular destinate comunității Sectorului 3, dar și celorlate sectoare ale Bucureștiului.

Asociația CSAM Olimpic-2

Mai multe…

Asociația a fost înființată în anul 2006, și este o organizație nonguvernamentală și nonprofit. La înființare scopul stabilit era descoperirea, îndrumarea și pregătirea persoanelor talentate în practicarea sportului.

Scopul principal este selecționarea, inițierea și pregătirea sportivilor în arte marțiale, karate și alte discipline înrudite cu acestea, în disciplina olimpică taekwondo, participarea la competiții sportive interne și internaționale precum și la alte activități conexe acestora, respectând legile în vigoare precum și toate regulamentele și instrucțiunile în domeniu.

Comments are closed.